14.5 C
Pals
Dijous, 19 desembre 2024
- Publicitat -

Els Tinars: una estrella Michelin a Llagostera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El restaurant Els Tinars de Llagostera està dirigit pels germans Marc i Ana, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. La tradició familiar es remunta a l’any 1950, quan els avis van obrir el restaurant Bahía, al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Uns anys més tard, ja a la dècada dels 60, es va incorporar al restaurant la segona generació. Ells inauguren l’any 1978 Els Tinars. Aquesta llarga trajectòria familiar dona un avantatge.

El xef Marc Gascons té una visió clara de què vol dir treballar amb els productes del territori.

Gascons acaba amb un missatge optimista i amb un consell per als joves cuiners.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La deixalleria de la Bisbal tanca fins a nou avís per un incendi a la nau de residus especials

L'incendi ha tingut lloc aquesta nit, i ha començat per una bateria que s’ha encès i ha anat afectant la resta de bateries, que s’han anat consumint sense escampar-se a altres zones de residus especials.

Altres notícies