14 C
Pals
Dilluns, 18 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Els Tinars: una estrella Michelin a Llagostera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El restaurant Els Tinars de Llagostera està dirigit pels germans Marc i Ana, la tercera generació de la família Gascons que es dedica a l’hostaleria. La tradició familiar es remunta a l’any 1950, quan els avis van obrir el restaurant Bahía, al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Uns anys més tard, ja a la dècada dels 60, es va incorporar al restaurant la segona generació. Ells inauguren l’any 1978 Els Tinars. Aquesta llarga trajectòria familiar dona un avantatge.

El xef Marc Gascons té una visió clara de què vol dir treballar amb els productes del territori.

Gascons acaba amb un missatge optimista i amb un consell per als joves cuiners.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El pressupost general de la Diputació de Girona arriba als 200 MEUR pel 2025 i augmenta un 5,07%

L'equip de govern reserva 25 milions al fons de contingència i prioritza el suport als ajuntaments.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -