Empordà 2030 – Agricultura sostenible i seguretat alimentària

Benvinguts i benvingudes al tercer capítol de la segona temporada del programa Empordà 2030. Una producció de Ràdio Capital de l’Empordà que té la voluntat d’abordar aquests ODS des de la nostra comarca i el seu futur. Concretament, en aquest cinquè capítol abordarem les pràctiques agrícoles sostenibles i la capacitat d’implementació a l’Empordà; l’ús eficient de recursos, la reducció de l’impacte ambiental; i la importància de les decisions del consumidor per promoure pràctiques agrícoles sostenibles. 

Per abordar aquests temes ens acompanyen diversos especialistes: la ramadera de vaques de llet i membre de Dones Món Rural, Rosa Comas; la membre de la Fundació Remença i pagesa del Mas Molla, Montse Molla; el president de la Comunitat de Regants del Rec del Molí de Pals, Albert Grassot; i el delegat institucional de Girona i investigador emèrit de l’IRTA, Joan Tibau.

A més, visitarem el projecte de Maison Marcel, una pastisseria de Sant Feliu de Guíxols que fa una aposta pels productes de proximitat i l’excel·lència en el món pastisser.