15.2 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Enorme decepció a Calonge

L'equip baixempordanès veu com s'esfuma el somni de l'ascens a Primera Catalana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els calongins ho tenien tot de cara per classificar-se en les tres primeres places de Segona Catalana, que donen dret a disputar la promoció d’ascens a Primera Catalana.

En tenien prou guanyant al camp del Cassà, que ha acabat com a cuer. Però els locals van ser capaços de guanyar sorprenentment als verds-i-vermells per 2 gols a 1, i impedir d’aquesta manera el seu somni.

Sens dubte, la victòria del Tordera en el partit ajornat que li va servir per sumar tres punts, ha acabat pesant molt.

Els torderencs, que en la jornada d’ahir no van passar de l’empat al camp del Gironès-Sàbat, acaben la lliga amb 38 punts i juntament amb el Blanes, acompanyaran el Tossa a la lligueta d’ascens.

El Calonge, que anhelava estar en aquest grup de tres equips, s’haurà de conformar amb la disputa de la fase de permanència a Segona Catalana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies