Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

17.1 C
Pals
Divendres, 18 abril 2025
- Publicitat -

Entitats del sector agroalimentari del Baix Empordà signen un conveni per a l’ocupació de qualitat

El Consell Comarcal, el Campus d’Alimentació i Gastronomia de la UdG i CC.OO. signen el conveni de Xarxa Tràmec en un acte celebrat a Girona

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Xarxa Tràmec, la xarxa de dinamització agroalimentària del Baix Empordà ha impulsat la firma d’un conveni de col·laboració amb entitats implicades en l’ocupació per tal de “sumar esforços en la consecució d’una ocupació de qualitat”. En un acte celebrat ahir a Girona, el Consell Comarcal, el Campus d’Alimentació i Gastronomia de la UdG i CC.OO van signar un document on recollien les principals voluntats a desenvolupar conjuntament.

Els seus objectius principals són els de coordinar iniciatives i projectes que fomentin la incorporació de nous treballadors al sector agroalimentari, així com també la millora de les condicions laborals actuals i facilitar l’accés a la formació.

A l’acte hi van assistir la directora territorial dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Elisabet Sànchez; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català; el tècnic de Xarxa Tràmec, Francesc Galí; el secretari general de la Unió Intercomarcal de Comissions Obreres (CCOO) de les comarques Gironines, Bartomeu Compte, i la directora del Campus d’Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Girona, Carme Carretero. També hi havia regidors de municipis adherits a la Xarxa Tràmec, la directora de l’Oficina de Treball de la Bisbal d’Empordà i una membre de la Fundació Agroterritori.

Entre les mesures proposades per millorar les condicions de treball, es va plantejar la idoneïtat dels contractes a jornada completa i que superin l’alta temporalitat, al mateix temps que es va reclamar que s’afavoreixi, des de les administracions, a les empreses que compleixin les condicions i contribueixin a generar ocupació de qualitat. També es vol promoure un control de la contractació per garantir els drets dels treballadors.

Per la seva banda, es van afontar alguns reptes de futur com l’aposta per la innovació,
citant el dictamen del Comitè de les Regions de la UE que evidencia l’interès estratègic dels mercats locals com a eina de desenvolupament territorial i de sobirania alimentària. La Xarxa Tràmec treballa amb la triple visió de la sostenibilitat -ambiental, econòmica i social– per tal d’afavorir la innovació en el sector.

Els agents implicats van unir esforços per continuar treballant conjuntament i potenciar les accions positives que s’estan duent a terme per aconseguir millorar la qualitat de l’ocupació del sector agroalimentari al Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Verges representa dues vegades la Dansa de la Mort per primer cop en la seva història

La Dansa de la Mort de Verges s’ha representat dues vegades aquest Dijous Sant, en una edició que ha omplert els carrers del poble amb prop de 8.000 persones. Més de 450 veïns han participat en aquesta tradició d’origen medieval. L’organització treballa perquè la Processó sigui reconeguda com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

Altres notícies