14.2 C
Pals
Dimecres, 22 gener 2025
- Publicitat -

Èxit de participació del curs impartit pel cuiner Quim Caselles

Amb aquest curs, l'Ajuntament de Gualta i el Consell Comarcal, busquen potenciar l'alta gastronomia feta amb producte de proximitat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, ha estat el responsable del curs d’alta cuina que la Xarxa tràmec del Consell Comarcal ha impartit al restaurant l’Horta de Can Patxei de Gualta.

A la jornada, Quim Caselles ha elaborat plats com laminat d´orada, gingebre, mini cebetes i tomàquets confitats, anguila fumada, foie mi-cuit i crumble de fesol i ametlla, navalles amb nyoquis de patata , fesols i pil pil marí i espatlla de garrí ibèric amb amanida de poma, taronja i fesols. Tot plegat, elaborat amb productes locals i tenint el fesol de l’ull ros com a complement protagonista.

Amb aquest curs, l’Ajuntament de Gualta vol potenciar la cuina i el producte local perquè sigui accessible per a tothom. Els participants han pres nota de les tècniques i “secrets” culinaris i fent fotos amb els seus mòbils en tot moment. Ha finalitzat el curs tot degustant els plats preparats.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Francesc Almagro: “Cal crear un nou pla per poder-nos adaptar a la nova mobilitat de la comarca”

Les sindicatures de greuges del Baix Empordà han fet una crida a repensar el sistema de transport públic de la comarca coincidint amb la propera renovació de la seva concessió. Proposen una reforma integral per millorar la connectivitat amb Girona, Barcelona i estacions clau com les de Flaçà, al Gironès, i Caldes de Malavella, a la Selva. I per parlar de totes aquestes reivindicacions ens ha visitat al Supermatí el Síndic de Greuges de Palafrugell, Francesc Almagro.

Altres notícies