8.6 C
Pals
Diumenge, 22 desembre 2024
- Publicitat -

Èxit de participació del curs impartit pel cuiner Quim Caselles

Amb aquest curs, l'Ajuntament de Gualta i el Consell Comarcal, busquen potenciar l'alta gastronomia feta amb producte de proximitat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, ha estat el responsable del curs d’alta cuina que la Xarxa tràmec del Consell Comarcal ha impartit al restaurant l’Horta de Can Patxei de Gualta.

A la jornada, Quim Caselles ha elaborat plats com laminat d´orada, gingebre, mini cebetes i tomàquets confitats, anguila fumada, foie mi-cuit i crumble de fesol i ametlla, navalles amb nyoquis de patata , fesols i pil pil marí i espatlla de garrí ibèric amb amanida de poma, taronja i fesols. Tot plegat, elaborat amb productes locals i tenint el fesol de l’ull ros com a complement protagonista.

Amb aquest curs, l’Ajuntament de Gualta vol potenciar la cuina i el producte local perquè sigui accessible per a tothom. Els participants han pres nota de les tècniques i “secrets” culinaris i fent fotos amb els seus mòbils en tot moment. Ha finalitzat el curs tot degustant els plats preparats.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies