19.3 C
Dimecres, 3 juliol 2024

Gran èxit de la Copa Marnaton eDreams a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols va acollir una nova prova de la Copa Marnaton eDreams amb la participació de gairebé 700 nedadors. Les competicions, que van incloure distàncies de 12 km, 6 km i 1,5 km, es van veure afectades per una mar moguda. Malgrat això, els participants van finalitzar satisfets. La pròxima prova se celebrarà a Cadaqués el 21 de setembre.

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts

Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava, va ser l’escenari aquest dissabte d’una prova de la Copa Marnaton eDreams, el circuit de natació en aigües obertes de referència a Catalunya. Gairebé 700 nedadors van participar en les curses, que oferien la possibilitat de competir en distàncies de 12 km, 6 km i 1,5 km. Els més petits també van gaudir de la Marnaton Kids by Sport, amb proves per a nedadors de 5 a 13 anys en distàncies de 50 m, 100 m, 200 m i 400 m.

La prova reina de 12 km, amb sortida des de Tossa, va ser la més exigent. Guilli Matas va obtenir la victòria amb un temps de 2:55:23, seguit per Sylvain Gleizes (2:57:20) i Santi Pellejero (2:57:33). En la categoria femenina, Anna Serra es va imposar (3:07:15), seguida de Mireia Gómez (3:07:22) i Ariadna Moreno (3:08:19).

En la prova de 6 km, amb sortida des de Cala Canyet, Javi Navarro va guanyar (1:17:10), amb Antonio Pons (1:22:10) i Iñaki Guinea (1:23:32) completant el podi. Emmanuelle Gleizes va ser la guanyadora femenina (1:26:28), mentre que Estel Patris va quedar segona (1:35:24) i Africa Roca tercera (1:36:00).

La prova més curta, de 1,5 km, va veure Agustí Planas com a guanyador (0:25:19), seguit per Dani Ortiz (0:25:31) i Èric Vilardell (0:27:27). Maria Carbonell va guanyar en la categoria femenina (0:28:05), amb Ona Jerez (0:28:44) i Judith Torras (0:28:45) ocupant les altres posicions del podi.

Una mar moguda va aportar un toc d’emoció a la competició. En els 1.500 metres, l’organització va haver de modificar el recorregut a causa de l’estat del mar, celebrant la travessia dins la badia de Sant Feliu de Guíxols. Tot i les condicions, un ampli dispositiu de seguretat va garantir la protecció dels participants, que van creuar la meta satisfets pel repte superat.

El calendari de Marnaton té encara dues proves programades: la Marnaton eDreams Cadaqués el 21 de setembre i la Marnaton eDreams Eivissa by Baleària el 12 d’octubre. Les inscripcions estan disponibles al lloc web de l’organització.