18.6 C
Pals
Dijous, 7 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Genís Pigem: “Volem potenciar els productes Km0”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Genís Pigem: “Volem potenciar els productes Km0”
Loading
/

El cap de setmana del 28, 29 i 30 d’abril tindrà lloc a Torroella de Montgrí la fira mercat L’Empordà, cuina i salut, unes jornades dedicades a l’alimentació conscient i saludable. Totes les activitats seran lliures, gratuïtes i, majoritàriament, a l’aire lliure. 

Per saber-ne més detalls, en el Supermatí d’avui, hem parlat amb el regidor de fires de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit, Genís Pigem. 

La fira L’Empordà, cuina i salut, girarà entorn als dos aspectes mencionats anteriorment, la cuina i la salut. En la vessant de la cuina, tindrà una especial importància la demostració de cuina en directe, el què en l’actualitat és més conegut com a Showcooking. Entre els showcookings que es duran a terme en aquesta vuitena edició destaquen el de Glenn Cots, que oferirà un esdeveniment de cuina autoimmune, i el d’Arnau Paris, guanyador de Masterchef 9 i actual co-presentador del programa Cuines de TV3. 

La jornada de dissabte serà la més carregada d’actes. Alguns dels esdeveniments, com el showcooking d’Arnau Paris, seran conduïts per la comunicadora Sònia Carmona, més coneguda a les xarxes com La Foodlovers.

 

Pel que fa a la vessant de la salut, tindran especial importància els esdeveniments esportius, que es duran a terme durant la jornada del diumenge. Una de les activitats serà la sortida pel Montgrí amb l’objectiu de trobar i recuperar plantes remeieres. 

 

Després d’unes últimes edicions marcades per la pandèmia de la Covid-19, s’espera recuperar les xifres de visitants prèvies a les èpoques marcades pel Coronavirus. Des de l’Ajuntament confien a poder atreure tant al públic local com al públic visitant, ja que la fira se celebra el cap de setmana del pont de l’01 de maig.  

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios