16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Girona acull la Gala de la Guia Michelin 2017 al Mas Marroch

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Girona acull la Gala de la Guia Michelin 2017 al Mas Marroch
Loading
/

El sector del turisme i la gastronomia de les comarques gironines escalfa motors per la Gala de la Guia Michelin 2017, que aquest dimecres tindrà lloc a la ciutat de Girona. L’acte es farà al Mas Marroch, l’espai de celebracions del Celler de Can Roca, amb l’assistència dels millors cuiners d’Espanya i Portugal. Hi ha més de 450 convidats, un centenar de periodistes acreditats i també està confirmada la presència de tots els xefs dels restaurants de dos i tres estrelles. Durant aquesta festa gastronòmica, es classifiquen els millors restaurants a nivell de l’Estat i de Portugal amb una, dues o tres estrelles. Actualment, la demarcació de Girona té 13 restaurants que acumulen fins a 17 estrelles. A dalt de tot, hi ha el Celler de Can Roca de Girona amb tres estrelles i el segueixen el Miramar de Llançà (Alt Empordà) i Les Cols d’Olot amb dues.

Portar la gala fins a Girona és el resultat de setmanes prèvies de negociacions i reunions. Un dels impulsors principals ha estat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que ha treballat en col·laboració amb el xef d’El Celler de Can Roca, Joan Roca. Per aprofitar l’impacte que suposa ser la seu d’una de les cimeres més importants de la cuina, el Patronat ha organitzat alguns actes els dies previs a la gala. Per exemple, ha convidats periodistes gastronòmics a conèixer la destinació i els millors restaurants i també ha organitzat una jornada per analitzar l’impate de l’enogastronomia en el turisme. Durant la jornada, Joan Roca ha destacat el nivell i patrimoni enogastronòmic de les comarques gironines.

 

De la seva banda, el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, ha volgut fer esment a totes les persones que han portat la destinació Costa Brava Girona al prestigi que té actualment en aquest àmbit.

 

Un altre dels ponents, el professor de l’IE Business School, Joantxo Llantada, expert en turisme gastronòmic, ha destacat el lligam territori-cultura-gastronima.

 

La Gala de la Guia Michelin 2017 començarà a les 8 del vespre d’aquest dimecres, amb la intervenció de les autoritats. Després, es donaran a conèixer les novetats en la guia del 2017. Per ara, ha transcendit que hi haurà un nou restaurant que sumarà 3 estrelles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -