7 C
Pals
Dimarts, 21 gener 2025
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

Ha estat guardonat en la categoria d'Hospital comarcal pels millors resultats en indicadors d'adequació, qualitat i eficiència durant el 2020

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d’hospital comarcal, general i d’alta tecnologia aquest dimarts. En aquesta sisena edició, l’Hospital de Palamós ha obtingut un accèssit pels millors resultats en indicadors d’adequació, qualitat i eficiència durant l’any 2020 en la categoria d’Hospital comarcal.

Els centres guanyadors han estat: l’Hospital Dos de Maig, en la categoria d’Hospital Comarcal; el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, en la categoria d’Hospital General, i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en la categoria d’Hospital d’Alta Tecnologia. D’altra banda, també han rebut el mateix accèssit que Palamós: l’Hospital General de Granollers (Hospital General) i l’Hospital Universitari de Bellvitge (Alta Tecnologia).

En l’acte de lliurament dels premis s’ha dut a terme la taula de debat Nous reptes del sector salut en un context post pandèmia: Què hem après de la pandèmia? Quin paper pot jugar el benchmarking en aquest context?, moderada per José Augusto García Navarro, director general del CSC. En la taula també hi ha participat el doctor Xavi Pérez, director gerent de SSIBE, juntament amb els centres guardonats. Altrament, el president del CSC, Manel Ferré, ha estat l’encarregat de fer l’entrega dels premis, que ha tingut lloc a la seu de l’entitat.

Projecte CSC / ARQ

Inspecciona l’anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d’informació i permetre que els centres que en formin part puguin compartir més enllà de dades i resultats. Higia Benchmarking col·labora en aquest projecte del CSC en l’apartat tècnic, en la definició i construcció dels indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial que s’han utilitzat per identificar els hospitals Benchmark.

Per poder realitzar aquesta valoració Benchmark, s’analitzen els resultats que s’obtenen a partir de la informació del Conjunt mínim bàsic de dades (CMBD) del 2020 dels hospitals participants mitjançant les anàlisis comparatives ajustades de la plataforma Benchmarking Sanitari 3.0® (BS3).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Primer Congrés de Benestar Emocional de Girona supera previsions

Sota el lema “trencant tabús”, Girona celebra el segon congrés de benestar emocional que es fa arreu dels Països...

Altres notícies