13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Incendi en una nau de cànnabis a Verges

Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest dimecres de matinada un incendi a Verges, en una nau dedicada a l'assecat legal de cànnabis

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els Bombers de la Generalitat han extingit aquest dimecres de matinada un incendi a Verges, en una nau dedicada a l’assecament legal de cànnabis.

La nau està situada a tocar de la C-31.

L’incendi es va declarar a un quart de cinc de la tarda d’aquest dimarts. Les tasques dels bombers van obligar a tallar la carretera, de manera que la circulació a Figueres ha quedat interrompuda fins aquesta matinada.

Els bombers van estabilitzar l’incendi passades dels vuit del vespre. Va acabar cremant completament la nau, excepte una part que estava sectoritzada i aïllada. També ha caigut una part del primer pis.

El foc ha quedat extingit a les cinc de la matinada.

El fet que l’incendi hagi generat fum provinent del cànnabis ha generat comentaris irònics a les xarxes socials.

https://twitter.com/PENITENCIAGITE1/status/1455600474288181253?s=20

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies