12.4 C
Pals
Divendres, 21 febrer 2025
- Publicitat -

Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish

Aquest divendres s’ha publicat el debut musical de Billie Eilish, aquesta jove artista que ha conquistat el cor de milers de persones que donen suport a cadascun dels temes que ha anat presentant els darrers mesos. “When we all fall asleep, where do we go?“, està format per 14 cançons, algunes de les quals s’han convertit ja en autèntiques joies musicals com ‘When the party’s over’, ‘bury a friend’ o ‘wish you were gay’.

La cantant va visitar fa poques setmanes la capital catalana exhaurint en molt poc temps les entrades pel concert, fet que va fer que canviés de sala i que de nou tornés a acabar totes les entrades. I després de confirmar una nova actuació a Barcelona a principis de setembre, de nou ho ha tornat a fer i no queda cap entrada disponible. I tot això sense sonar a les emissores de ràdio comercials ni tenir un ressò molt clar en els mitjans musicals convencionals.

Ja es comenta que el disc podria ser un dels més venuts de l’any en la seva primera setmana i que fins i tot podria superar el nou disc d’Ariana Grande. De fet Lana del Rey tenia previst publicar el seu nou treball avui mateix, però veient que hi havia aquest llançament ha decidit canviar la data (casualitat?).

El disc ja es pot adquirir a les principals plataformes digitals o escoltar sencer a Spotify.

L’entrada Ja podem escoltar “When we all fall asleep, where do we go?” el debut de Billie Eilish ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Vayreda: “Els boscos que han patit sequera i les temperatures elevades fan que augmenti el risc d’incendi”

Les pluges de les últimes setmanes han ajudat a millorar el nivell dels embassaments, però la situació dels boscos continua sent preocupant. Després de més de tres anys amb precipitacions molt per sota de la mitjana, els experts alerten que els efectes de la sequera no es poden revertir en pocs mesos. "El 2024 ha estat un any més plujós, però els boscos necessiten molt més temps per recuperar-se", explica Jordi Vayreda, investigador del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). Segons ell, "si aquest 2025 segueix plovent amb regularitat, potser començarem a veure una millora real en alguns ecosistemes".

Altres notícies