Una vintena de persones participen en la primera jornada de ‘L’Art&Vi’ del Museu de la Pesca. Aquesta jornada forma part del nou programa ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’, un programa que vol potenciar la cultura i la gastronomia en un indret especial com és l’Espai del Peix i poder desconnectar del dia a dia.
L’estrena del programa va tenir lloc el passat dissabte 20 de gener amb la primera sessió de ‘L’Art&Vi’, que juntament amb les ‘Degustacions Literàries’, són les dues activitats que s’inclouen dins aquesta proposta de “desconnexió”. En aquesta activitat, on es transmeten els valors de la mar i de la pesca a través de l’art, el públic pot iniciar-se en l’art de la pintura mentre es degusten vins de la zona amb l’assessorament de l’artista i exarmador Lluís Rodríguez.
Aquest any “L’Art&Vi” continuarà amb dues sessions més, la segona tindrà lloc 24 de febrer, i la tercera i darrera el 23 de març, totes elles de 17 a 19 h a l’Espai del Peix.
Les degustacions literàries
L’altra activitat que forma part de ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’ són les ‘Degustacions literàries’ que es farà un cop cada trimestre a l’Espai del Peix. La primera sessió es farà el 23 de febrer a les 19 h amb l’escriptora de Les calces al sol, Regina Rodríguez, i el xef Quim Casellas.
L’objectiu és combinar la literatura amb la gastronomia, impulsant una manera de desconnectar fent allò que més agrada i, a la vegada, un mètode per connectar amb el Museu a través de la literatura i la gastronomia.
Les entrades per a poder participar de qualsevol de les dues activitats incloses en el programa ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’, es poden adquirir mitjançant el web, o bé directament a la botiga del Museu de la Pesca, ubicat al port pesquer de Palamós.