La campanya del Peix Blau Ganxó arriba a la seva 26a edició amb un padrí excepcional. És el sommelier Josep Roca, del restaurant El Celler de Can Roca. Aquest cap de setmana a Sant Feliu ha començat la nova edició que s’allargarà fins el 17 de juny.
L’objectiu dels promotors és arribar a la xifra de l’any passat, uns 1.000 menús servits per una quinzena de restaurants. Aquesta però és una de les campanyes que es fan més antigues a la Costa Brava.
Tot i celebrar-se a Sant Feliu de Guíxols, l’alcalde Carles Motas i el regidor de Turisme, Salvador Calabuig, han presentat Peix Blau Ganxó a ciutats com Bilbao, Madrid, Barcelona o Andorra.
La campanya durarà fins el proper 17 de juny i gaudirà de diferents celebracions com els menús promocionals o l’elaboració de plats específics per les jornades. Però serà al Mercat de Sant Feliu on hi haurà l’acte principal. Es tracta d’una proposta de show-cooking, cada dissabte.