La Cambra de Comerç de Palamós ha celebrat aquest dimecres un acte d’homenatge a la Carnisseria Prujà pels seus 50 anys de trajectòria. L’acte ha tingut lloc a la seu de l’establiment i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sant Antoni de Calonge, Jordi Soler, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, i representants del sector carni.
Josep i Montse Prujà van fundar la carnisseria el 17 de maig de 1971 amb la intenció de treballar només durant l’estiu. No obstant això, la qualitat dels seus productes i el tracte proper amb la clientela van fer que el negoci es consolidés ràpidament. L’any 1983, Can Prujà es va convertir en una de les primeres carnisseries de Girona a incorporar un taulell refrigerat, millorant la conservació dels seus productes.
El 2012, Jordi Prujà, fill dels fundadors, va assumir la direcció del negoci, combinant la tradició familiar amb la innovació. La carnisseria ha incorporat noves tècniques i productes per adaptar-se a les necessitats actuals del mercat, sense perdre l’essència artesanal que l’ha caracteritzat des del principi.
Durant l’acte de reconeixement, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, ha destacat la importància de negocis com Can Prujà en el teixit econòmic del territori. Per la seva banda, Jordi Prujà ha agraït el suport rebut i ha reafirmat el seu compromís de seguir oferint productes de qualitat als clients.