Del 6 d’abril al 13 de maig tindrà lloc a Pals la 25a edició de Pals i la cuina de l’arròs, la popular campanya que té com a objectiu projectar el món de l’arròs. Enguany participaran en el projecte una setzena de restaurants locals.
Tots els establiments oferiran als comensals un menú basat en l’arròs de Pals com a plat principal, que cada cuiner preparà d’acord amb el seu estil. Els menús, a més, aniran acompanyats de vins de les Caves Castell de Peralada.
Des de l’ajuntament, volen aprofitar l’edició número 25 d’aquesta campanya per “seguir demostrant que a Pals i al nostre país gaudim d’una riquesa cultural i culinària consolidada i de màxima qualitat”. En aquesta línia, l’ajuntament defensa en un comunicat que l’edició d’enguany també és “tot un premi i un reconeixement a la tasca ingent que els nostres restaurants i molins han dut a terme al llarg dels darrers anys”.

El consistori continuarà enguany amb la Mostra Divulgativa de l’Arròs de Pals, que va ser la novetat de l’any passat. El cap de setmana del 9 i 10 de juny, la vila acollirà una mostra de degustacions, tallers, exposicions i diverses propostes vinculades amb el món de l’arròs. Aquell mateix cap de setmana, a més, també tindrà lloc la cinquena edició del Planta’t a Pals, que oferirà diferents activitats de caire tradicional i festiu.
La campanya es complementarà amb un seguit d’accions enfocades a la difusió del món de l’arròs, entre les quals destaquen: l’onzè Torneig de Golf i la Cuina de l’Arròs; la ruta literària de Sant Jordi; el Curs de Cuina de l’Arròs; passejades pels arrossars, i la Ruta de l’Arròs amb el Xiulet de Pals. També hi haurà visites guiades pel nucli antic de Pals i la Torre de les Hores obrirà al públic a partir del 8 d’abril.