16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

La ciclista guixolenca Sílvia Roura queda segona a la Titan Desert d’Almeria

D’entre els gairebé 1.000 participants, Roura va ser la segona dona a creuar la meta i va obtenir la 34a posició en la classificació general absoluta.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’esportista d’elit Sílvia Roura va obtenir la setmana passada la medalla de plata a la Titan Desert d’Almeria, una de les competicions més dures del món del ciclisme. La ciclista, natural de Sant Feliu de Guíxols, va jugar un paper excel·lent a la prova, que s’havia de fer inicialment al Marroc, però que pel context sanitari es va traslladar a la província andalusa. D’entre els gairebé 1.000 participants, Roura va ser la segona dona a creuar la meta i va obtenir la 34a posició en la classificació general absoluta.

La Titan Desert d’Almeria va començar el 2 de novembre de 2020. Els 428km de recorregut es repartien en cinc etapes (una etapa per dia, fins al 6 de novembre), i Sílvia Roura, de l’equip KH-7, els va completar en un total de 16 hores, 37 minuts i 44 segons. En la categoria femenina, només la veterana Clàudia Galicia va superar el ritme de la ciclista ganxona.

La cursa va estar marcada, d’una banda, pel protocol anti-Covid, que es va haver de seguir al peu de la lletra per a evitar contagis. Per altra, la meteorologia també va cobrar protagonisme en forma de mal temps; la pluja, el fred i el vent, de fet, van arribar al punt de forçar l’organització a aturar una de les etapes.

Roura es mostra, a través de les seves xarxes socialsmolt satisfeta i amb bones sensacions després d’aconseguir aquesta segona posició. L’esportista dona per acabada la temporada i considera que ara és moment per a descansar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -