16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

La Conversa de Barraca, de la biblioteca de Palafrugell, es trasllada al pati de la Biblioteca

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Com cada estiu, la Biblioteca de Palafrugell organitza les ja tradicionals Converses de Barraca. Aquest any, degut a les restriccions provocades per a pandèmia de la Covid-19, es farà una única sessió que es trasllada de l’Hotel Hostalillo de Tamariu, al Pati de la Biblioteca, amb accés pel passatge Josep Martí “Bepes”, per un major control de l’aforament. En aquesta ocasió és imprescindible reservar l’entrada a la Biblioteca al 972 30 48 09 i portar mascareta. La xerrada també es retransmetrà per streaming a través del canal del youtube de la Biblioteca de Palafrugell.

Converses de Barraca 2020

Així doncs, dimecres 29 de juliol a partir de les 8 del vespre i sota el títol “Costa Brava Show: fotografies i vivències d’una època”, la sessió retrà homenatge al llibre del mateix nom del fotògraf Xavier Miserachs editat al 1966 sobre la realitat social de la Costa Brava. Tres ponents: Enric Bruguera, comissari de la Biennal Miserachs d’aquest any, Lluís Maimí, autor del llibre Relats d’un cambrer a la Costa Brava (Tamariu 1959 – 1970) i Lluís Molinas i Falgueras, editor i activista cultural, autor del recent  llibre Tot recordant: vivències, crítica, morbo, humor i … unes gotes de tendresa, parlaran sobre la vida social i nocturna de la Costa Brava als anys 60 i 70. Aquesta conversa representa la preestrena de la XI edició de la Biennal Xavier Miserachs que marcarà la vida cultural de Palafrugell el proper mes d’agost.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -