El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet ha llançat la seva nova guia de restaurants per al període 2024-25 en un acte celebrat aquest dilluns a l’Hotel Aigua Blava de Begur. L’acte ha comptat amb la presència dels principals xefs i cap de sala dels 11 restaurants membres del col·lectiu, així com de personalitats notables com Vicenç Fajardo, president del col·lectiu; Vanessa Peiró, diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona; i Gloria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà.
La guia serveix com a eina de promoció dels restaurants membres, mostrant no només les seves ofertes culinàries sinó també destacant l’entorn dels establiments i les persones darrera del servei. Publicada en català i francès, així com en castellà i anglès, la guia té com a objectiu arribar tant a visitants internacionals com a residents locals, proporcionant una finestra a l’alta cuina de l’Empordanet.
A més, aquesta nova edició posa en relleu el compromís del col·lectiu per dignificar la feina del personal de sala, donant-li la mateixa importància que al treball dels xefs. Els informadors turístics de la zona disposaran d’aquesta guia com a recurs per recomanar experiències gastronòmiques úniques, estant disponible en formats físics i digitals per facilitar el seu ús i distribució.