22.000 tiquets. Aquesta és la xifra que l’Ajuntament ha fet pública per fer balanç de la 5a edició de la Fira de la Gamba de Palamós. Pel consistori, la dada cosolida l’esdeveniment com a un dels referents en matèria de fires gastronòmiques a les comarques de Girona.
La xifra otal de desgustacions és el resultat de la suma dels més de 250Kg de gamba certificada i la venda de producte fresc, que van poder fer peixaters, distribuïdors especialitzats i restauradors de la vila que hi han participat.
La fira ha comptat amb demostracions de cuina en directe dels xefs Albert Sastregener, del Bo.Tic de Corçà, (Ambaixador de la Gamba de Palamós 2017 i Estrella Michelin des del 2010) i Quim Caselllas, del Casamar de Llafranch i Estrella Michelin des del 2011.
A més de la participació d’empreses i entitats, s’han organitzat visites guiades a les embarcacions i a la subhasta del peix de la llotja de Palamós i s’ha habilitat una zona d’exposició i tast de productes necessaris per a l’elaboració de receptes amb gamba o bé que acompanyen aquests plats com l’arròs o el vi. Tot això amb les visites guiades a les embarcacions i a la subhasta del peix de la llotja de Palamós, entre d’altres.
També et pot interessar