La Fira de la Gamba de Palamós es consolida en la seva quarta edició. La mostra ha venut aquest dissabte 20.000 tiquets, 5000 més que l’any passat. En total, s’han servit 200 kg de gamba fresca venuda.
La quarta edició d’aquesta fira ha comptat amb demostracions de cuina en directe dels xefs Albert Sastregener, del Bo.Tic de Corçà; Quim Casellas, del Casamar de Llafranc, i del cuiner i assessor gastronòmic Pep Nogué. El patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Toni Albalat, destaca a Ràdio Capital la bona rebuda de l’espai gastronòmic.
D’altra banda, s’ha celebrat una jornada tècnica a la Capella del Carme, en què s’ha parlat sobre la gestió pesquera de la Gamba de Palamós com un model de governança.
Els establiments que participaven a la mostra han servit degustacions elaborades amb gamba. A més, s’han fet visites guiades a les barques de pesca del port i a la subhasta del peix de la llotja de Palamós.