13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

La Fundació Vedruna assumeix la titularitat de la Salle Palamós a partir del curs vinent

L'acord entre Vedruna i La Salle Catalunya garanteix la continuïtat del projecte educatiu i el seu caràcter cristià

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’escola La Salle de Palamós canviarà de titularitat a partir del curs 2025-2026 i passarà a formar part de la xarxa educativa de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. L’acord entre Vedruna i La Salle Catalunya garanteix la continuïtat del projecte educatiu i el seu caràcter cristià. El canvi de titularitat no afectarà el funcionament dels centres. Tant La Salle com Vedruna mantindran la seva activitat i compartiran un mateix projecte pedagògic.

La Salle de Palamós té una trajectòria de més de 100 anys. Es va fundar el 1905 i al llarg del temps ha consolidat un model educatiu basat en valors com la responsabilitat, la creativitat i la convivència. L’any 1995, les dues institucions ja van col·laborar per garantir la continuïtat dels estudis de secundària.

La Fundació Vedruna Catalunya Educació gestiona 39 escoles arreu del país i és hereva del projecte iniciat per Joaquima de Vedruna fa gairebé 200 anys. La seva missió se centra en l’accés a l’educació, la cultura i la formació dels infants i joves, amb especial atenció als més vulnerables.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies