15.7 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

La Generalitat impulsa un Institut Català de la llet i productes lactis a Monells

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat impulsa un Institut Català de la llet i productes lactis a Monells. El Govern posarà en marxa aquest any aquest ens, que té per objectiu posar en valor el consum de llet i els productes derivats. És una iniciativa conjunta amb el sector lleter català i que treballarà en diferents àmbits, com el de la nutrició, la salut o la sostenibilitat. La creació de l’Institut català de la llet i productes lactis és una de les 15 accions del Pla del sector làctic català 2017-2019.

Aquest pla del departament d’Agricultura pretén assegurar un relleu generacional a les explotacions lleteres. També vol fomentar que la indústria aposti per la producció local i que els consumidors siguin conscients del valor i la qualitat de la llet i els productes làctics catalans. La intenció del Departament d’Agricultura és que l’Institut s’ubiqui a les instal·lacions de l’IRTA a Monells.  S’engegaria amb un pressupost de 100.000 euros, dels quals la Generalitat n’aportaria el 50%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -