Entre els quinze restaurants catalans que han rebut Sols de la famosa Guia Repsol, tres són del Baix Empordà. El Bo.TiC (Corçà), Casamar (Llafranc) i Villa Más (Sant Feliu de Guíxols) han rebut cadascun un Sol i ja formen part del llistat de Sols Repsol, al costat dels establiments que ja en tenien: Romain Fornell (S’Agaró), Sa Punta (Pals) i Sol Blanc (Pals).
Tot i les dificultats ocasionades per les mesures restrictives des de l’any passat, aquests establiments s’han arremangat i han sabut tirar endavant. Els Sols Repsol són un reconeixement de la feina dels cuiners i de la capacitat tècnica de tot el personal. També se centra en la gastronomia, valorant l’ús de productes de proximitat i la creativitat en l’elaboració dels plats. El lema d’enguany “Les nostres cuines no s’apaguen” celebra la valentia i la resistència dels cuiners.
L’acte de lliurament va tenir lloc ahir a Sant Sebastià, al Teatre Victoria Eugenia. Hi eren presents el conseller de Turisme, Comerç i Consum del Govern Basc, Javier Hurtado, i la directora de Guia Repsol, María Ritter.
https://twitter.com/CuinaEmpordanet/status/1381653776738705415?s=20