16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

La portada – 07-10-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La portada - 07-10-2016
Loading
/

 

El jazz sempre s’ha considerat un gènere difícil, inaccessible i fins i tot elitista. És veritat que si entreu a escoltar jazz a partir de segons quins discos, podeu acabar pensant que més que un disc, es tracta d’una broma d’uns quants músics que estan assajant o afinant un instrument.

Però el jazz és a tot arreu. Us agraden les pel·lícules d’en Woody Allen? Són plenes de jazz. Us agrada la música electrònica? Perquè també n’és plena. El jazz és gairebé a l’origen de pràcticament tota la música pop. De fet, jo sempre dic, que Ray Charles, és a les músiques modernes, el que Beethoven a la clàssica i més d’una discussió m’ha valgut. Però és ben cert que si els Beatles són els reis del pop, aquests es van inspirar en Elvis Presley que al seu torn evolucionava el que en el seu dia es va inventar en Ray Charles. I què va fer? Doncs una cosa tan simple y tan complicada per l’època, com és barrejar el gòspel i els cants espirituals, amb el blues més tavernari i alehop. Aquí ho teniu.

De jazz n’hi ha de molts tipus i us animo a que el descobriu

 

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -