El Museu de la Pesca va estrenar aquest divendres les ‘Degustacions literàries’, una activitat inclosa al programa ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’, i va exhaurir les entrades per aquesta primera edició. Van ser unes 110 persones que van gaudir de la presència de l’autora Regina Rodríguez, autora de ‘Les Calces al Sol’ i les elaboracions de les propostes culinàries del xef amb estrella Michelin, Quim Casellas.
Les ‘Degustacions Literàries’ volen combinar la literatura amb la gastronomia, impulsant una manera de desconnectar fent allò que més agrada i, a la vegada, són un mètode per connectar amb el Museu a través de la literatura i la gastronomia. Aquesta proposta es programa un cop cada trimestre i els seus participants poden fer degustació de cuina marinera gaudint de la conversa amb autors de llibres, d’obres de teatre o de poesia, escollits especialment per a cada sessió.
A més, l’activitat forma part del programa ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’, que inclou també les sessions de ‘L’Art&Vi’, i que té l’interès d’oferir dues propostes culturals i gastronòmiques, mitjançant les quals poder sumar els públics que no són participants habituals de les activitats que es programen de manera regular per part del Museu de la Pesca.
Les entrades per a poder participar de qualsevol de les dues activitats incloses en el programa ‘Des-connecta amb el Museu de la Pesca’, es poden adquirir mitjançant el web o bé directament a la botiga del Museu de la Pesca, ubicat al port pesquer de Palamós.