La guanyadora del premi a la millor tapa del Ganxotapa Tardor 2017, finalitzat el passat 20 d’octubre, ha estat la tapa “Niu de bacallà” del restaurant Butron Berria. Aquest esdeveniment gastronòmic és també un certamen que promou un concurs amb diversos reconeixements. La Ganxotapa més popular que han escollit els usuaris, per exemple, ha estat el “Caneló d’ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps”, del restaurant Can Kiku. La novetat d’aquest any era la nova categoria de “Ganxotapa més original”, que en aquest cas ha recaigut el premi en la tapa “Caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona” del restaurant Els Teixits per la seva originalitat en presentació i contrastos.
En aquesta onzena edició hi van participar 30 establiments i es van servir més de 7.000 tapes, xifra que segons assegura l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, confirma la consolidació d’aquest esdeveniment gastronòmic i n’assegura la continuïtat.