Escolta l’entrevista al xef del restaurant Sa Punta, Ivan Beumala, i al pescador d’angula Juli Carbó.
Els restaurants que s’agrupen sota la marca de Quermany Gastronòmic han presentat les V Jornades de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals a Es Portal Hotel Gastronòmic. Les jornades s’inicien aquest dimecres 4 de desembre i s’allargaran fins el proper 22 de desembre.
Els quatre restaurants que hi participen (Sol Blanc, Vicus, Sa Punta i Es Portal) aposten per noves elaboracions aprofitant producte de proximitat i de temporada. Entre els plats que es podran degustar hi ha amanida amb angules, arròs amb angules, angules amb trompetes de la mort o angules amb cap-i-pota, fins a 16 elaboracions diferents.
A la presentació hi han intervingut els xefs dels restaurants Sa Punta, Ivan Beumala; Sol Blanc, Jordi Ribas; Vicus, Damià Rafecas i d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez. També ho ha fet el pescador d’angula i propietari d’Angula del Ter, Juli Carbó.
Són les primeres jornades de l’angula que se celebren sota el segell de Quermany Gastronòmic i són les segones jornades que se celebren aquest 2019, atès que l’anterior edició es va fer a principis d’any, coincidint amb el tram final de la temporada.
Aquest dimarts, a la presentació, s’han pogut degustar dues elaboracions que figuraran en els plats suggerits. Les angules a la bilbaïna, com tradicionalment més es preparen, però també unes Angules sobre cap i pota. A la presentació s’han pogut degustar també vins de Mas Geli i caves de Gleva Estates, que col·laboren amb les jornades gastronòmiques.