23.7 C
Dijous, 4 juliol 2024

L’empordanesa Txell Alós es posiciona tercera en el Campionat d’Espanya de golf en categoria aleví

La golfista de Torroella de Montgrí acaba la competició amb una targeta de 249 cops

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

L’empordanesa Txell Alós aconsegueix el tercer lloc en el Campionat d’Espanya de golf en categoria aleví. El campionat s’ha celebrat del 25 al 27 de juny als camps del Real Golf La Manga Club de Múrcia amb un total de 51 participants. La golfista ha acabat la competició amb una targeta de 249 cops. El primer dia va fer 80 cops, el segon 91 i el tercer va remuntar amb 70 cops. En aquesta mateixa competició, disputada l’any passat a Cadis, Alós només va poder ser 22ª.

La temporada passada es va proclamar campiona de Catalunya en categoria aleví a l’Infinitum Golf de Vila-seca (Tarragona) i també va participar en el US Kids World Championships que va tenir lloc a Pinehurst, a Carolina del Nord (Estats Units), aconseguint ser la millor jugadora europea de la seva edat amb la 38a posició.

L’esportista empordanesa declara que “aquesta temporada està sent una mica irregular i no he acabat de trobar la meva millor versió. Al Campionat d’Espanya, després d’una primera volta amb 9 cops per sobre, em vaig situar cinquena, però el segon dia em va matar. No vaig estar fina i dos triples en els últims dos forats em van posar al novè lloc. El meu entrenador, Gerard Pera, em va dir llavors que no tenia res a perdre i que anés a per totes, i així ho vaig fer. Vaig canviar l’estratègia i em va sortir tot rodó fins a atrapar la tercera plaça. Malgrat tot, estic prou satisfeta”.

A part d’Alós, han participat en el campionat dues golfistes més formades a l’acadèmia de golf Empordà Golf Academy, dirigida per l’entrenador i exgolfista professional Pol Bech. Es tracta d’Emma Artigas, en categoria infantil, i Clara Martínez, en categoria cadet.

La tercera edició de l’Empordà Music Festival 2024 exhaureix entrades

L’Empordà Music Festival ha tornat a exhaurir totes les entrades, tant les digitals com en taquilla, per segon any consecutiu. Tot això faltant encara 23 dies perquè se celebri l’esdeveniment. Després d’haver ampliat el recinte per tal de guanyar més aforament i serveis, 8.500 persones podran gaudir de la tercera edició del nou cap de