14.2 C
Pals
Dimecres, 22 gener 2025
- Publicitat -

Les jornades de gastronomia de l’Institut Baix Empordà acull a cuiners de la comarca

Entre els especialistes hi ha participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia on han participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro, segons explica el Punt Avui.

L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.

Les jornades han estat dirigides per l’alumnat del Programa de Formació i Inserció d’hosteleria: el grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Francesc Almagro: “Cal crear un nou pla per poder-nos adaptar a la nova mobilitat de la comarca”

Les sindicatures de greuges del Baix Empordà han fet una crida a repensar el sistema de transport públic de la comarca coincidint amb la propera renovació de la seva concessió. Proposen una reforma integral per millorar la connectivitat amb Girona, Barcelona i estacions clau com les de Flaçà, al Gironès, i Caldes de Malavella, a la Selva. I per parlar de totes aquestes reivindicacions ens ha visitat al Supermatí el Síndic de Greuges de Palafrugell, Francesc Almagro.

Altres notícies