11.8 C
Pals
Divendres, 22 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Les jornades de gastronomia de l’Institut Baix Empordà acull a cuiners de la comarca

Entre els especialistes hi ha participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia on han participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro, segons explica el Punt Avui.

L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.

Les jornades han estat dirigides per l’alumnat del Programa de Formació i Inserció d’hosteleria: el grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Divendres fred i cap de setmana tranquil, amb bonança

Avui l’ambient fred es deixarà sentir, per una part amb la sensació causada pel vent i perquè les temperatures...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -