Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

8.8 C
Pals
Dijous, 27 març 2025
- Publicitat -

L’èxit de les noves coques de Sant Joan impulsa les vendes

Les noves coques de Sant Joan, com la de 'lemon pie' i la de té matxa, triomfen entre els clients, que compren més unitats però de mida més petita. Els pastissers preveuen incrementar un 5% les vendes i mantenir els preus entre 18 i 22 euros. Les coques més venudes continuen sent la de brioix, la de llardons i la de crema.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Les noves coques de Sant Joan, com les de ‘lemon pie’, té matxa, o les farcides de trufa, melmelada de gerds o nata, tenen èxit entre els consumidors. Segons el president del Gremi de Pastissers de Barcelona, Antoni Bellart, la gent compra tres o quatre coques, però més petites. Bellart ha destacat que la coca de brioix continua sent la més venuda, seguida de la de llardons i la de crema, que està guanyant popularitat.

Bellart preveu un augment del 5% en les vendes aquest any, arribant a gairebé dos milions de coques artesanes, amb preus mantinguts entre 18 i 22 euros. Les bones previsions es deuen també al fet que la revetlla de Sant Joan coincideix amb un cap de setmana llarg, fet que impulsarà les compres per celebrar la festa i també el dia de Sant Joan.

El canvi d’hàbits dels consumidors ha portat a preferir coques més petites i de diferents tipus. Fa 30 anys, es compraven coques grans de brioix o de llardons, però ara la gent prefereix provar diferents sabors en coques de mig quilo o tres quarts.

Malgrat congelar els preus, els guanys esperats provenen de l’augment de vendes i la contenció dels preus d’algunes primeres matèries, com els pinyons, que tot i seguir sent cars, han baixat de preu respecte a l’any passat. Bellart també ha assenyalat que la moderació dels costos de l’electricitat ha contribuït a mantenir els preus.

Antoni Bellart és també propietari de la pastisseria Triomf, al Poblenou, que enguany ha estat reconeguda per fer el millor xuixo del món. Els clients han demanat una coca de Sant Joan amb aquest producte premiat, que Bellart ha descrit com una elaboració que sembla xuixo quan es talla.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Fila Indie 4×20 – 26 març 2025

TRACKLIST TWO DOOR CINEMA CLUB – SOMETHING GOOD CAN WORK THE ALL-AMERICAN REJECTS – SWEAT FRANZ FERDINAND – ALWAYS ASCENDING MUSE – DIG...

Altres notícies