7.3 C
Pals
Divendres, 27 desembre 2024
- Publicitat -

L’hotel Sa Punta de Begur torna a obrir amb una oferta culinària renovada

Mantenint el llegat dels germans Font, l'hotel fa una aposta per la gastronomia de proximitat amb el restaurant DALIA, encapçalat pel xef Josep Maria Martínez

Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img

Amb vistes a les Illes Medes, recollides per la vista d’un pi majestuós, l’hotel Sa Punta de Begur ha tornat a reobrir les seves portes després d’haver canviat de mans el passat 2023. La nova propietat – amb inversors catalans, francesos, suïssos i argentins – ha impulsat una renovació completa al complex hoteler que fa de frontera entre els municipis de Begur i Pals. Però, a més, de fer un rentat de cara a l’espai, el restaurant Dalia obre les seves portes amb una aposta pels productes de proximitat i la cuina més arrelada al territori.

L’hotel és troba en una zona privilegiada de la Costa Brava: grans camps de golf, municipis amb un gran passat i molt d’encant, i, a més, les platges més recòndites de la Costa Brava. A aquest paisatge i propostes se li ha de sumar la gastronomia i l’enologia que batega al cor de l’Empordà. Aquesta és una de les apostes que l’establiment fa amb el seu restaurant Dalia.

34 habitacions i suites renovades

En col·laboració amb l’estudi d’interiorisme Luzio, l’hotel Sa Punta ha redecorat el seu establiment amb colors i materials més càlids amb l’objectiu de modernitzar els espais del complex i les seves habitacions. La voluntat, tal com apunta la directora de l’hotel, Sandra Julià, és convertir-se en “l’hotel insígnia de la Costa Brava per senderistes, ciclistes i aficionats al golf, així com pel turisme cultural o els que busquen simplement un destí relaxant i privilegiat”.

Actualment, l’hotel compta amb 34 habitacions i suites – d’entre 27 a 35 metres quadrats – amb una decoració actualitzada i una terrassa privada que permet veure les vistes als jardins o al mar Mediterrani. Una decoració més minimalista i que ajuda a modernitzar i donar frescura a l’ambient. L’hotel ofereix diverses estances per als hostes que vulguin allotjar-se a l’hotel: l’Habitació Doble, la Vista Mar, la Júnior Suite i la Suite.

A part de renovar aquests espais el nou grup d’inversors ha renovat altres localitzacions com la Sala Social, el pool bar o la Sala de Reunions, mantenint aquest estil minimalista amb colors que aporten calidesa a les estances. Cal destacar també la piscina semiolímpica – de 25 metres de longitud – que enguany s’ha omplert amb aigua salada.

L’aposta pels ‘Diumenges de Dalia’

Mentre la família Font era propietària de l’hotel Sa Punta, el restaurant que acompanyava la proposta hotelera va aconseguir una estrella Michelin i, amb això, va poder fidelitzar una clientela de països ben diversos. Tot i això, i tal com explica Sandra Julià, “es vol fer una aposta per la cuina mediterrània basada en productes frescos de proximitat”. Aquesta voluntat i renovació la faran de la mà amb el xef Josep Maria Martínez, que encapçala el projecte culinari. A la proposta del restaurant, que compta amb un espai exterior i un interior, l’acompanya una gran selecció de vins, caves i xampanys de la bodega privada de l’hotel.

Entre aquesta aposta pels productes del territori, una de les noves propostes del restaurant Dalia per acostar aquesta gastronomia als visitants és la creació dels ‘Diumenges de Dalia‘, que comencen a partir d’aquest mes de maig. La proposta és un menú que té un cost de 65 € per persona (28 € en el cas del menú infantil).

El menú comença amb una copa de xampany de Moët & Chandon a la que li segueixen una oferta variada d’entrants. El plat principal es pot escollir entre un llamàntol a la brasa, un filet de vedella de Girona o un plat d’arròs de Pals amb essència de trufa. La proposta acaba amb una selecció especial de postres, amb l’aigua i el cafè inclosos. L’àpat l’acompanya un disc-jockey amb música lounge per donar aquest ambient de desconnexió al bell mig de la Costa Brava.

L’hotel Sa Punta

Cal recordar que el passat maig de 2023 els germans Font, Jaume Font i Josep Font, van decidir traspassar l’hotel i el restaurant Sa Punta a aquest grup d’inversors que ha impulsat la renovació del complex. El restaurant va obrir el 1976 en aquesta zona que fa de límit entre els municipis de Begur i Pals. No va ser fins el 1991 que es va convertir en un hotel, que va aconseguir fidelitzar una clientela de països ben diversos.

Imatges facilitades per l’hotel Sa Punta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Declaren el Palau Solterra de Torroella de Montgrí com a Bé Cultural d’Interès Nacional

Aquesta declaració inclou la protecció de l’entorn immediat del palau per assegurar-ne la integració en el nucli antic i preservar-ne la visibilitat dins del context urbà.

Altres notícies