16.5 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

L’Hotel Sant Roc ens expliquen una sopa d’albergínia amb vieira i Jabugo

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'Hotel Sant Roc ens expliquen una sopa d'albergínia amb vieira i Jabugo
Loading
/

L’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell és un d’aquells establiments mítics de primera línia de mar, que almenys has d’anar una vegada a la vida. Ja no només per l’exquisida carta que ofereixen, sinó també per les impressionants vistes que es veuen.

L’Hèctor Ortega és el xef del restaurant i cada dimarts ens vindrà a explicar alguna de les receptes que tenen a la carta.

Hem començat amb una crema d’albergínia amb vieira i pernil de Jabugo. Una combinació de sabors que n’hi ha per llepar-se els dits.

Tota la informació sobre l’hotel i el restaurant, la trobaràs al seu web.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -