17.4 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Ludovico Einaudi presenta Underwater al Porta Ferrada

Einaudi ha presentat aquest dissabte a la nit el seu últim àlbum, Underwater, a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'un treball creat el 2020 durant el confinament que interpreta en solitari només a través de la música del seu piano.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb una posada en escena intimista i en penombra (només il·luminat per un raig de llum zenital i mitja dotzena de focus tènues), el pianista i compositor italià Ludovico Einaudi s’ha plantat a la Costa Brava per presentar Underwater, un àlbum només per piano que va compondre durant el confinament del 2020 per la pandèmia.

El concert ha començat amb una música que recordava el fons marí, com precisament indica el nom d’aquest darrer àlbum que es tradueix per “sota l’aigua”. Einaudi, damunt l’escenari del Guixols Arena i només acompanyat per un piano, ha interpretat ‘Atoms’, ‘Wind Song’, ‘Rolling Like a Ball’, ‘Natural Lights’, ‘Almost June’ i ‘Flora’.

Passada la primera hora de concert, damunt l’escenari hi ha pujat també la banda de músics que l’acompanya: un violinista, un violoncel·lista i un teclista. Conjuntament, han interpretat cançons cèlebres de la seva llarga trajectòria i fora del nou disc com ‘Low Mist’, ‘Elements’ o ‘Fossils’.

El reconegut pianista Ludovico Einaudi, que compta amb uns 40 anys de trajectòria, s’ha acomiadat del públic del Porta Ferrada amb un segon solo en què ha tocat a piano l’esperada ‘Una Mattina’, composta pel pianista italià com a banda sonora per la pel·lícula ‘Intocable’. Ha acabat amb ‘Experience’ i un fort clam del públic.

Entrades exhaurides

El públic del festival Porta Ferrada ha omplert aquest dissabte les 3.685 localitats disponibles del Guíxols Arena, que feia un mes que estaven exhaurides. La majoria dels assistents eren fans del compositor i s’han desplaçat fins al Guíxols Arena aprofitant que el reconegut pianista feia parada a la Costa Brava.

El concert, que s’ha pogut seguir des de cadires repartides en files davant l’escenari i una graderia, ha acabat passades prop de dues hores de l’inici

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -