8.7 C
Pals
Dilluns, 23 desembre 2024
- Publicitat -

Marc Arrufat en Europa i Miquel Baena i Luca Vázquez en 420 guanyen una V Guíxols Cup marcada per la meteorologia

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest dissabte i diumenge la V Guíxols Cup en les modalitats d’Europa i 420 amb una cinquantena de participants.

En Europa, s’ha imposat el regatista del Club Nàutic El Balís Marc Arrufat seguit al podi de Ramon Figueras del Club Vela Palamós i Marc Tello d’El Club Nàutic El Balís.

En 420 la victòria ha estat pel duet format per Miquel Baena i Luca Vázquez del Club Nàutic Vilanova, seguits en segon i tercer lloc per Néstor Molina i Roberto Molina i per Àlex Martín i Pablo Mas, tots quatre del Club Nàutic El Masnou.

En total 52 regatistes han participat a la V Guíxols Cup que aquest any ha tingut repercussió internacional amb la presència de 6 participants austríacs,  4 alemanys i 1 francès.

La meteorologia complica la regata

El temps ha estat un dels grans protagonistes de la Guíxols Cup. Arran de la manca de vent de dissabte, amb només 5 nusos, només es va poder  celebrar una única prova, que ha estat la que ha permès obtenir les classificacions, ja que aquest diumenge, aquest cop per l’excés de vent i per alerta de temporal, no s’ha pogut sortir a l’aigua.

La V Guíxols Cup continua

La Guíxols Cup ha començat aquest cap de setmana amb les classes Europa i 420 però seguirà l’1 i el 2 de febrer amb els Làsers i el 22 i 23 de febrer amb els Optimist, que tancaran la competició.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El restaurant Entre dos Móns de Palamós se suma al col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

El restaurant Entre dos Móns de Palamós es la última incorporació del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. El restaurant està liderat per Mila Acosta i Roger Cama. Acosta és propietària i xef de cuina, nascuda a Lima. Amb només 19 anys va arribar a Barcelona per formar-se en l’ofici, i el seu impressionant currículum

Altres notícies