Dotze restaurants participaran a la XXI campanya gastronòmica del Peix de Roca de Begur, que tindrà lloc del 27 d’abril al 2 de juny. La presentació es farà a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, a les 12 del migdia, anirà novament a càrrec de la periodista i presentadora de TV3 Helena Garcia Melero. A més, comptarà amb Florian Pi, pescador de Begur i pintor de peixos.
D’altra banda, el xef Marc Ribas, presentador dels programes “Cuines” i “Joc de cartes” de TV3, formarà part del jurat del XII concurs de cuina popular de la campanya, que tindrà lloc el 18 de maig.
A més, la campanya, que organitza l’àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme, comptarà amb un taller infantil Peix de Roca, una sessió de cinema gastronòmic, una exposició artística i una excursió per conèixer les plantes de la ratafia i arrossada popular de peix de roca.
Els restaurants que participen en aquesta edició són Cal Bandarra, Carbó Restaurant, Casa Juanita, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Sa Punta, La Cuina…, Taverna Son Molas i Toc al Mar.
La campanya es fa des de 1997. Cada restaurant ofereix un menú propi basat en el peix de roca. El preu oscil·la entre els 37,5 i els 77 euros.
La Fira coincideix amb la cinquena edició de Begur en Flor, que organitza l’Associació de Comerç i Turisme de Begur.