INGREDIENTS (2 persones)
200g llenties cuites (1 pot mitjà)
2 tomàquets mitjans o 1 de gran
½ ceba
1 pebrot verd
2 pastanagues mitjanes o 1 de gran
1 grapat d’olives
Oli d’oliva
Sal i pebre
Una micona d’alfàbrega fresca (opcional)
Opcional: ruca (rúcula)
PREPARACIÓ
Netegem les llenties sota l’aixeta de la cuina i les deixem escórrer
Tallem tots els ingredients en trossos petitets, perquè acompanyin bé les llenties: tomàquet, ceba, pebrot verd, pastanaga, i també tallem les olives. És un plat que millor si el mengem amb cullera.
És qüestió de barrejar, incorporar-hi la sal i el pebre i l’oli d’oliva al gust, i seguir barrejant.
Per decorar, si tenim una planta d’alfàbrega (albahaca) podem picar unes fulles i posar-les per sobre, encara ens donaran més sensació de frescor. I si volem afegir-hi una mica de verd, un grapadet de rúcula.