Aquesta setmana a la Xalana l’Aran Comín et proposa una recepta fàcil i saludable!
INGREDIENTS (2 persones)
160g pasta (macarrons integrals)
½ alvocat
Grapadet d’olives negres
Un parell de fulles d’alfàbrega
Una mica de llimona
Oli d’oliva
Parmesà
Sal i pebre
PREPARACIÓ
Posem aigua a bullir.
Pelem l’alvocat, el partim per la meitat i traiem el pinyol. Triturem una meitat amb la batedora, afegim un xorret de llimona, una cullerada i mitja d’aigua, sal i pebre.
Anem a preparar l’oli d’alfàbrega. Netegem un parell de fulles d’alfàbrega, les triturem amb oli d’oliva i hi afegim una mica de sal.
Hauríem de tenir l’aigua bullint ja. Per tant, comencem a cuinar la pasta segons les indicacions del fabricant i l’escorrim.
En un pot, incorporem la crema d’alvocat i anem removent fins que agafin color.
Tallem les olives negres en rodanxes, les afegim per sobre, amanim amb l’oli d’alfàbrega que hem preparat abans i, el toc final, una mica de parmesà per sobre.