13.1 C
Pals
Dissabte, 22 febrer 2025
- Publicitat -

Nexes organitza un curs gratuït per fomentar l’emprenedoria en el sector agroalimentari

El curs, que combinarà la formació presencial i en línia, consta de 100 hores de formació estructurades en 3 grans eixos

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El viver d’empreses, Nexes, de Forallac, organitza un programa de formació adreçat al sector agroalimentari. Es tracta del projecte Local Products Hub, un programa per ajudar les persones emprenedores del sector agroalimentari a desenvolupar i implementar la seva idea. L’objectiu és dotar-les de les eines necessàries per a explorar la possibilitat de crear una empresa.

El curs, que combinarà la formació presencial i en línia, consta de 100 hores de formació estructurades en 3 grans eixos: Oportunitats i Necessitats del sector agroalimentari; Tecnologies a aplicar al sector agroalimentari i Pla de Negoci. A més a més, cada projecte podrà accedir a una mentoria individualitzada, de fins a 12 hores, amb professionals experts del sector.

El programa, que s’impartirà entre el 4 i el 22 de desembre, ja té el període d’inscripcions obert.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Vayreda: “Els boscos que han patit sequera i les temperatures elevades fan que augmenti el risc d’incendi”

Les pluges de les últimes setmanes han ajudat a millorar el nivell dels embassaments, però la situació dels boscos continua sent preocupant. Després de més de tres anys amb precipitacions molt per sota de la mitjana, els experts alerten que els efectes de la sequera no es poden revertir en pocs mesos. "El 2024 ha estat un any més plujós, però els boscos necessiten molt més temps per recuperar-se", explica Jordi Vayreda, investigador del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). Segons ell, "si aquest 2025 segueix plovent amb regularitat, potser començarem a veure una millora real en alguns ecosistemes".

Altres notícies