Amb l’inici d’any, torna una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques de l’Empordà: la Garoinada, que enguany celebrarà el seu 27è aniversari. Comença aquest divendres i acabarà al 25 de març.
Els restaurants de la campanya oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre un mar i muntanya o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de crema i cafè. Aquests menús aniran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 38€ i 45€, depenent de l‘establiment.
A banda, i com ja va sent habitual, s’han dissenyat diferents fórmules per passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi.
Comencem a obrir garoines per la campanya gastronòmica de la #Garoinada2018!
Del 12 de gener i fins al 25 de març! Consulta les diferents fórmules a https://t.co/s4F9bIuixX @CellerEspelt @Grau_Online @baixemporda_tur pic.twitter.com/6g8dU01WDe— IPEP Palafrugell (@ipeppalafrugell) 11 de gener de 2018
En aquesta nova edició hi participen un total de nou restaurants del municipi: el Centre Fraternal, La Xicra, Xadó, El Balcó de Calella, El Far, Jani, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar. El cartell d’aquesta edició ha sigut obra de la il·lustradora Bruna Valls.