Platja d’Aro inaugura una nova campanya gastronòmica de primavera. S’anomenarà La Cullera i el Bacallà i se celebrarà entre el 13 d’abril i el 13 de maig d’aquest any. Els participants seran tretze restaurants amb menús de 22 a 25 euros, compostos per un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà.
Aquesta iniciativa ha estat impulsada per Aroimpulsa-àrea, de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del municipi i per l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.
Alguns dels establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi (bacallà confitat amb múrgoles a la crema), Bon Dia (bacallà amb pèsols i ou dur), Can Cargol (bacallà confitat a l’all suau, mel i sobrassada), Dgust (bacallà amb ceba dolça, parmentier amb oli de tòfona), El Dorado Tapa (morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo) o El Racó de l’Epi (bacallà confitat i fumat). Es poden consultar tots els participants a la pàgina web de l’Ajuntament.
La propera acció al municipi vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la tercera edició de Quinzena Gastronòmica Infantil “Xics Gastronòmic”, que se celebrarà del 19 de maig al 3 de juny. Posteriorment, abans no acabi l’any i també de la mà de l’Associació Nit i Dia, se celebrarà la segona edició de Tardor de Tapes, moment en què els establiments de Platja d’Aro proposen descobrir -a un preu únic i acompanyades d’una beguda-, les seves tapes d’autor, en una ruta per gaudir de tota la creativitat dels cuiners locals concentrada en petites, però sorprenents propostes originals i atrevides.