13.1 C
Pals
Dimarts, 1 abril 2025
- Publicitat -

Oques Grasses, cap de cartell de l’Empordà Music Festival 2024

El grup osonenc, que torna als escenaris el 2024 després de mesos d’inactivitat, serà el grup principal del festival bisbalenc

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Oques Grasses serà el cap de cartell de l’Empordà Music Festival 2024, que tindrà lloc el pròxim 27 de juliol de 2024 a l’aparcament de l’antic camp de futbol de la Bisbal d’Empordà.

Els osonencs han anunciat a les xarxes socials, després de mesos d’inactivitat, la seva tornada als escenaris el pròxim 2024 a més de l’estrena del seu sisè disc. 

El grup català farà una gira de concerts exclusius a festivals, entre els quals a l’Empordà Music Festival, i a altres festivals de referència del panorama català com el Canet Rock (Canet de Mar), el Cabró Rock (Vic), el Pirata Festival (Gandia) o el Festival Strenes (Girona), entre d’altres.

La gira del nou disc d’Oques Grasses tindrà 12 exclusius concerts, 8 a Catalunya, 2 al País Valencià i 1 a l’Estat Espanyol. 

Tres concerts a les Comarques Gironines, un al Baix Empordà

A les Comarques Gironines hi haurà tres exclusius concerts d’Oques Grasses en festivals amb aforament limitat, a Girona, Roses i la Bisbal d’Empordà. D’aquesta manera, el grup osonenc farà parada al Baix Empordà en el festival que se celebrarà a la capital l’últim cap de setmana de juliol. 

Tercer grup confirmat de l’EMF 2024

Amb la confirmació d’Oques Grasses, l’Empordà Music Festival ja ha anunciat tres dels cinc grups que actuaran al festival, a més de 2 DJ’s. Els altres grups confirmats són Figa Flawas i Els Catarres. 

També estan confirmats els horaris dels tres grups. Oques Grasses actuarà a les 23:15h, Figa Flawas a les 19:20h i Els Catarres a les 21:10h.

Les entrades per l’Empordà Music Festival 2024 ja estan a la venda a preus populars

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:30:41

Descobrint la riquesa gastronòmica del Mar i Muntanya amb Enric Herce

A través del llibre "Mar i Muntanya", Enric Herce ens convida a submergir-nos en un viatge per la tradició i la innovació culinària catalana. El seu treball no només ens ensenya a cuinar plats autèntics, sinó que també ens ajuda a comprendre la cultura i la història que s'amaga darrere de cada recepta. La cuina de Mar i Muntanya no és només una simbiosi de sabors del mar i la terra, és un patrimoni viu que continua evolucionant gràcies a la passió i dedicació de xefs com Enric Herce.

Altres notícies