14.8 C
Pals
Divendres, 24 gener 2025
- Publicitat -

Palafrugell celebra la primera trobada LGTBI+ per afavorir la creació de vincles i comunitat

Les persones participants a l’activitat l’han valorat de forma molt positiva i està previst poder fer les trobades regularment

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El passat 17 de gener, l’Espai LGTBI+ de l’Ajuntament de Palafrugell va organitzar la seva primera trobada amb el títol “Tardeo de tàper”. Aquest esdeveniment, de petit format, té com a objectiu principal consolidar-se com un espai local per generar teixit comunitari i donar resposta a les necessitats detectades entre les persones del col·lectiu LGTBI+ al municipi.

La trobada va comptar amb la participació de nou persones, que van compartir un pica-pica de cabasset i van intercanviar propostes per continuar organitzant activitats. Aquestes iniciatives busquen oferir espais de trobada oberts no només a les persones del col·lectiu LGTBI+, sinó també a les seves famílies, amistats i entorns propers.

L’activitat va ser valorada molt positivament per les persones assistents, i l’Espai LGTBI+ ja treballa en la planificació d’una nova edició en els pròxims mesos per continuar impulsant la comunitat al municipi.

L’Espai LGTBI+ de Palafrugell, un servei municipal de l’Àrea d’Acció Social, ofereix atenció gratuïta i confidencial tant a les persones LGTBI+ (lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, entre altres identitats) com als seus entorns. Aquesta iniciativa forma part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral de la Generalitat de Catalunya i es troba al carrer de Pals 77. Per contactar-hi, es pot trucar als telèfons 972611879 o 654788389, o enviar un correu electrònic a [email protected].

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Palamós inicia una nova edició del curs sobre tecnologies adreçat a gent gran

El curs és impartit per una quinzena d’alumnes de quart d’ESO del municipi, que actuen com a mentors, i permet posar-se al dia en la utilització de mòbils o tauletes, donant la formació necessària perquè la gent gran pugui tenir més fàcil comunicar-se i relacionar-se virtualment.

Altres notícies