15.9 C
Dissabte, 5 octubre 2024

Paula Badosa accedeix a semifinals del torneig de Pequín

L’actual número 19 del rànquing mundial fa valer el seu paper de favorita, i derrota la jugadora local Shuai Zhang per assegurar-se un lloc a les semifinals del WTA 1000 de Pequín.

La seva rival a la penúltima ronda serà la nordamericana Coco Gauff, que va superar la ucraïnesa Starodubtseva.

Badosa va començar el partit amb molta confiança, resistint als atacs de la xinesa Zhang, clara favorita del públic per motius obvis.

Des del fons de la pista, la begurenca controlava el duel amb solvència per acabar emportant-se el primer set amb un clar 6 a 1.

Zhang va intentar la reacció ràpidament, esperonada per la grada, i va trencar el servei de Badosa a l’inici de la segona mànega.

Aquest segon set, d’una gran igualtat però amb una Badosa més sòlida que en altres situacions similars, va anar fins al desempat.

I en el ‘tie-break’, la begurenca va aconseguir imposar-se i acabar guanyant el partit per 6-1 i 7-6 en una hora i 25 minuts de joc.

A semifinals es creuarà amb Coco Gauff, actualment la número 6 del món, per un lloc en la final.

Els Premis Gla d’Or premien la Fundació Biodiversidad, Wine in Moderation, Isabel García i Miquel Mascort

Al llarg de la seva història aquests guardons ja han proclamat prop d’una vuitantena d’ambaixadors del suro.