Pals
Dijous, 19 setembre 2024
- Publicitat -

Paula Badosa avança als quarts de final del WTA 1.000

Aquesta victòria marca la primera vegada aquesta temporada que la jugadora de Begur arriba als quarts de final d'un torneig d'aquesta categoria.

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Fotografia publicada a les xarxes socials de la tennista professional Paula Badosa

Paula Badosa ha avançat als quarts de final del torneig WTA 1.000 de Cincinnati després de derrotar la kazakh Iulia Putintseva amb un doble 6-4 en un partit que ha durat 1 hora i 32 minuts. Aquesta victòria marca la primera vegada aquesta temporada que la jugadora de Begur arriba als quarts de final d’un torneig d’aquesta categoria.

La tennista de Begur ha mantingut el control del marcador en tot moment. En el primer set, Badosa ha tancat el partit en el desè joc, mentre que en la segona mànega ha aconseguit avançar-se amb un 3-1. Tot i els quatre trencaments de servei consecutius en els darrers jocs, dos per cada jugadora, Badosa ha aconseguit la victòria davant Putintseva, número 34 del món.

Ara, Badosa es trobarà amb la russa Anastasia Pavlyutxenkova, 28a del rànquing WTA, en els quarts de final. Pavlyutxenkova va superar la xinesa Qinwen Zheng, setena cap de sèrie, per 7-5 i 6-1 en els vuitens de final.