20.1 C
Dimecres, 3 juliol 2024

Paula Blasi (Massi Baix Ter) es proclama campiona d’Espanya sub23 en contrarellotge individual

La ciclista de l'equip empordanès completa els 33,4 km del recorregut amb un temps de 46 minuts i 41 segons, sent la més ràpida de la seva categoria

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts

Paula Blasi, del Massi Baix Ter Women’s Team, s’ha proclamat campiona d’Espanya sub23 en la contrarellotge individual a Galapagar (Madrid). La corredora de l’equip empordanès ha estat la més ràpida de la seva categoria, completant els 33,4 km de recorregut amb un temps de 46:41. La ciclista d’Esplugues de Llobregat ha aconseguit el 7è lloc de la classificació general, mentre que la guanyadora de la prova en categoria Elit ha estat Mireia Benito (AG Insurance Soudal), que ha registrat un temps de 44:07. Benito ha revalidat així el títol aconseguit l’any passat. El podi el van completar Sandra Alonso (Ceraticit WNT Pro Cycling) i Mavi García (Liv AIUIa Jayco), a 15 i 18 segons respectivament de la vencedora. Del Massi Baix Ter també hi van participar Ainara Albert (11a) i Íngrid Ruiz (14a).

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, ha apuntat que “un títol com aquest té molt valor i costa moltíssim d’aconseguir, així que estem satisfets i contents, però no pas sorpresos. Érem l’equip favorit per guanyar en aquesta categoria. L’Ainara no ha tingut el seu millor dia, però amb la Paula s’han complert els pronòstics. Ja fa temps que demostra que el seu estat físic és excel·lent, que és una corredora amb un futur prometedor i que és una de les millors en aquesta especialitat tot i ser molt nova en el món del ciclisme”. Güell també ha destacat el passat de Mireia Benito a l’equip empordanès: “És un orgull que les dues campiones d’Espanya en contrarellotge siguin catalanes. Aconseguir aquests títols és molt difícil. Tant la Mireia com la Paula són d’aquí, i nosaltres, com a equip, ens sentim partícips d’aquest èxit”.

Aquest èxit se suma a la llarga llista de bons resultats que Paula Blasi està aconseguint aquesta temporada. A la Copa d’Espanya, ha estat cinquena a Abanilla, quarta en dues ocasions (als grans premis d’Ingartza i Cidade de Pontevedra) i tercera a Sueca, l’anterior cap de setmana. També ha ocupat la sisena posició a la Copa Primavera d’El Prat de Llobregat, mentre que al Memorial Fidel Bagan va ser tercera. En la seva primera participació a la Volta a Catalunya per etapes d’aquest mes, va acabar 34a a la general i va ser la desena millor jove de tota la prova, mentre que al maig es va proclamar guanyadora absoluta del Campionat de Catalunya de ciclisme en ruta a Palafrugell.

Demà tindrà una nova oportunitat amb la prova en ruta del Campionat d’Espanya de ciclisme en carretera. San Lorenzo de El Escorial serà el punt de partida i l’arribada d’un recorregut de 116,8 km que presenta més de 1.800 metres de desnivell positiu. “Esperem que les bones notícies no es quedin aquí i que en la prova en ruta el Massi Baix Ter també pugui aconseguir un títol”, ha afirmat Sergi Güell.