La gamba de Palamós té un nou ambaixador. El reconegut xef, professor de cuina i divulgador de gastronomia, Pep Nogué, ha estat distingit com Ambaixador de la Gamba de Palamós 2018. Pep Nogué va començar la seva carrera molt jove en un restaurant de cuina per, més tard i després de passar per l’Escola d’Hostaleria de Girona, entrar a formar part de la cuina del Celler de Can Roca on hi va passar tretze anys. Des de llavors es dedica a la formació culinària en diferents escoles a Girona i Barcelona.
Pep Nogué va rebre el guardó de la mà de l’alcalde i del patró major de Palamós, i d’aquesta manera s’ha afegit a la llista de prestigiosos cuiners gironins que han rebut el distintiu palamosí d’Ambaixadors de la Gamba de Palamós, com els germans Roca, del Celler de Can Roca; Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, de Calldetenes; Quim Casellas, de l’Hotel Casamar, de Llafranc; o Albert Satregener, del Bo.Tic, de Corçà.