17.4 C
Pals
Dissabte, 23 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Platja d’Aro anuncia l’obertura d’inscripcions al Carnaval, enguany sense polèmica

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Platja d'Aro anuncia l'obertura d'inscripcions al Carnaval, enguany sense polèmica
Loading
/

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ja prepara una de les grans cites de l’any al municipi, el Carnaval 2018, del 3 al 14 de febrer i que té com a punt àlgid la Gran Rua de Carrosses i Comparses, el dissabte 10 de febrer (11 h i 16 h). La setmana vinent s’obren les inscripcions per participar-hi. El dilluns 15 de gener, abans de les 14 h poden fer-ho en bloc les colles carnavalesques de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro mitjançant les entitats que les coordinen.

Ens dona més detalls de les inscripcions la regidora de Turisme, Dinamintzació Cultural i Comunicació de Platja d’Aro, Imma Gelabert:

Enguany hi podran desfilar un màxim de 10 colles al matí (11 h) que tindran subvenció, però no optaran a premi; i 65 colles més a la tarda (16 h) que tindran subvenció i, a més a més, optaran a premi.

Aquest any no hi ha limitació de colles de Santa Cristina i Sant Feliu i s’ha tornat a presentar com s’havia fet anteriorment, després de la polèmica de l’any passat.

S’estableixen quatre grans categories amb guardons per als cinc primers classificats de cadascuna de les mateixes: Carrossa Gran (2.475 euros en premis), Carrossa Petita (2.475 euros en premis), Comparsa (1.450 euros en premis) i Disfressa (1.450 euros en premis); i també premi únic a la millor colla debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (250 euros). A més a més s’obtindrà una subvenció de 250 euros per carrossa, i de 3 euros per cada persona disfressada (les comparses han de ser d’un mínim de 25 components).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La DO Empordà distingeix l’enòleg Simó Serra i els col·lectius La Cuina del Vent i Cuina de l’Empordanet

Des del 2015, els premis Lledoner d’Or i Bacus Emporità reconeixen figures clau en el sector vinícola i gastronòmic.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -