10.3 C
Pals
Divendres, 31 gener 2025
- Publicitat -

Presentades les IV Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals

S’hi presentaran més d’una dotzena d’elaboracions fins el 17 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ja han començat les IV Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals, i duraran fins al dia 17 de febrer. L’inici d’aquesta nova edició ha tingut lloc a la banda sud de la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí.

La presentació de les jornades d’enguany ha començat a les 11 hores i hi ha assistit Es Portal Hotel Gastronòmic, Sa Punta i Sol Blanc. A més, hi han intervingut el pescador artesanal d’Angula del Ter, Juli Carbó, i també els xefs Joan Carles Sànchez, Ivan Beumala i Jordi Ribas, dels restaurants participants

El pescador d’Angula del Ter, Juli Carbó, ha destacat que aquesta temporada està sent molt bona i està previst que es tanqui a principis de mar. A més, també ha fet una demostració d’aquest tipus de pesca artesanal i regulada amb 8 mesos de veda.

Es presentaran una dotzena de plats i elaboracions diferents. Així, es pretén fer més accessible el tast de les angules amb diferents combinacions. Per exemple, a la brasa, amb la seva emulsió, amb pasta fresca i ou o bé, amb truita dròpola i panxeta, entre d’altres. A més, per acompanyar els plats també se serviran vins seleccionats i recomanats com, Pur i Mar de Mas Oller i Subirat Parent i Rosat’17 de Mas Geli.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El Recòndit arriba a la cinquena edició amb grans noms

Aquest dijous 30 de gener, a l’Ajuntament de Palol de Revardit, la promotora gironina La Tornada ha presentat la cinquena edició del Recòndit que se celebrarà del 15 de març fins al 25 de juliol en petits municipis del Pla de l’Estany i que consta de vint-i-una actuacions. Aquesta cinquena edició és la consolidació d’aquesta

Altres notícies