Ja han començat les IV Jornades gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals, i duraran fins al dia 17 de febrer. L’inici d’aquesta nova edició ha tingut lloc a la banda sud de la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí.
La presentació de les jornades d’enguany ha començat a les 11 hores i hi ha assistit Es Portal Hotel Gastronòmic, Sa Punta i Sol Blanc. A més, hi han intervingut el pescador artesanal d’Angula del Ter, Juli Carbó, i també els xefs Joan Carles Sànchez, Ivan Beumala i Jordi Ribas, dels restaurants participants
El pescador d’Angula del Ter, Juli Carbó, ha destacat que aquesta temporada està sent molt bona i està previst que es tanqui a principis de mar. A més, també ha fet una demostració d’aquest tipus de pesca artesanal i regulada amb 8 mesos de veda.
Es presentaran una dotzena de plats i elaboracions diferents. Així, es pretén fer més accessible el tast de les angules amb diferents combinacions. Per exemple, a la brasa, amb la seva emulsió, amb pasta fresca i ou o bé, amb truita dròpola i panxeta, entre d’altres. A més, per acompanyar els plats també se serviran vins seleccionats i recomanats com, Pur i Mar de Mas Oller i Subirat Parent i Rosat’17 de Mas Geli.