9.3 C
Pals
Divendres, 15 novembre 2024
- Publicitat -spot_img

Presenten el sisè volum de col·lecció de catàlegs del Terracotta Museu

També es van presentar els nous números de Revista del Baix Empordà, ‘La Costa Brava en perill?’

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest diumenge es va presentar el sisè volum de la col·lecció de catàlegs del Terracotta Museu, dedicat a l’exposició col·lectiva Parant taula 2019.

Per primer cop, la mostra, que se celebra cada any ininterrompudament des del 2014 i que es pot visitar a l’equipament bisbalenc fins al 26 de gener, compta amb l’edició d’un catàleg que recull les 20 vaixelles dels 20 tallers de ceràmica que han participat en la mostra i les 20 propostes culinàries dels 20 cuiners/es integrants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet.

Des de la primera edició, l’exposició col·lectiva de vaixelles de Ceràmica de la Bisbal ha anat creixent al llarg del temps gràcies a l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, el Terracotta Museu (que des del 2018 acull la mostra en les seves instal·lacions) i el col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, que l’any passat 2019 es va sumar a la proposta per consolidar un autèntic espai de confluència entre la ceràmica i la gastronomia.

D’altra banda, també es van presentar els nous números de Revista del Baix Empordà, ‘La Costa Brava en perill?’, i Empordà Gastronòmic, que inclou el dossier ‘Cuina i terrissa’ i es va fer un tastet d’arròs de Pals cuinat pel mateix Joan Carles Sànchez i maridat amb vins de la DO Empordà del celler Mas Geli de Pals. A més a més, també es va fer entrega del premi del sorteig de la ruta gastronòmica Tastaolletes 2019. Entre totes les persones participants se sortejava un vol en globus per a dues persones. Coincidint amb l’acte d’ahir, l’alcalde Enric Marquès va lliurar el val regal a la guanyadora del concurs: Eva Pérez Teixidor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Els pescadors de la comarca podran evitar l’escassetat de gamba vermella fresca aquest Nadal

Ho ha explicat en una entrevista a TARDA Capital el patró major de la confraria de Palamós, Miquel Mir, després de l'alerta que van enviar fa unes setmanes aquests mateixos pescadors.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -