“La Cuina del Bolet” és la nova campanya gastronòmica impulsada per AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn. Des del 15 de novembre i fins el 8 de desembre, nou restaurants del municipi oferiran nou plats de manera temporal amb els bolets com a protagonistes, amb preus que van des d’11’50 a 17’90 euros.
Aquesta nova proposta gastronòmica s’afegeix a les ja existents com La Cullera i el Bacallà, amb menús complerts a divuit restaurants (del 8 de març al 7 d’abril); Faves i Pèsols amb plats de temporada dotze establiments (del 10 de maig al 2 de juny), i la quarta edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, del 18 de maig al 2 de juny de 2019, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, un programa activitats familiars, culinàries i esportives, i una campanya gastronòmica amb menús infantils a tretze restaurants.
Podeu consultar aquí els restaurants i les seves propostes.